Lehdistötiedote 19.06.2011

19 kesäkuun, 2011 ·
Aihe: Share Ilves, Uncategorized 

Tiedoksenne Share Ilves ry:n kevätkokouksen kannanotto.

Share Ilves ry

Lehdistötiedote 19.06.2011

Tampereen Ilveksen kannattajatukiyhdistys Share Ilves ry on erittäin tyytyväinen Ilves-Hockey Oy:n nykyiseen strategiaan
Pidemmän aikaa Tampereen Ilveksen kannattajat ovat toivoneet joukkueen rakentamista omista tamperelaisista nuorista. Kauden 2010-2011 alla Ilves Hockey Oy päätti aloittaa projektin, jonka tarkoituksena on muodostaa omista tamperelaisista junioreista joukkueen runko. Ilveksen kannattajatukiyhdistys Share Ilves ry on erittäin tyytyväinen projektin ensimmäisen kauden tuloksiin ja erityisesti nuorten pelaajien tapaan kantaa ylpeänä Ilveksen paitaa. Share Ilves ry toivookin, että nykyinen strategia tulee kestämään sekä menestyksen hetkillä että heikompina aikoina.

Share Ilves ry:n kevätkokous päätti aloittaa Ilveksen A-nuorten tukemisen, jotta jatkossakin tamperelainen kiekkoyleisö saisi nauttia omien kasvattien muodostamasta joukkueesta.

Share Ilves ry kokoontui kevätkokoukseena Tampereella 30.5.2011. Kevätkokous käsitteli sääntömääräiset asiat.
Share Ilves ry on Tampereen Ilveksen jääkiekkojoukkueen kannattajayhdistys, joka omistaa 250 kappaletta Ilves-Hockey Oy:n osakkeita. Share Ilves ry:n tarkoituksena on tukea joukkueen ja organisaation toimintaa ja lisätä Ilveksen näkyvyyttä ja kannustusta. Sekä edistää kannattajien osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia Ilveksen toiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja:
puheenjohtaja, Heikki Karjalainen, 050- 4626789

sihteeri, Mikko Soipio, 050- 560 2378

www.shareilves.fi

Kommentit

Kommentointi on suljettu.